Tel.: 01 585 17 41
info@lovskimojster.com

BAROCOOK KUHANJE BREZ OGNJA

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+

Ste se tudi že sami kdaj znašli v situaciji, ko ste med kuhanjem kosila nenadoma ostali brez elektrike, saj je varovalka pregorela?

Ali pa ste se čudili, zakaj voda, ki ste jo pristavili na štedilnik, nikakor noče zavreti in ste šele po krutem kruljenjem v želodcu poklapano ugotovili, da je zmanjkalo plina?

Morda se pa spomnite dni, ko ste taborili na prostem in so vam črni oblaki na nebu preprečili pripraviti večerjo za svojo drago, saj vam nikakor ni uspelo zakuriti taborniškega ognja?

 

Spoznajte inovativni kuhalni sistem, ki predstavlja pravo revolucijo v kuhanju. Širom sveta že leto dni navdušuje množice ljudi, sedaj pa je BaroCook vstopil tudi na slovenska tla.

Izkusite nove dimenzije v pripravljanju hrane in pijače, s čimer boste prav gotovo očarali vse okoli sebe. BaroCook je edinstven sistem za kuhanje, kjer za pripravo hrane ali vročega napitka ne potrebujete ognja, elektrike ali plina.

Produkt sestoji iz dveh ločenih posod ter vročinske blazinice, ki ob reakciji z vodo ustvari toplotni učinek in posodo segreje do 98°C, toploto pa zadrži vsaj 20 minut. Uporaba je izredno preprosta in z njim bodo želeli kuhati tudi tisti, ki so se do sedaj spretno izogibali bližine štedilnika.


Kar je pa še bolje – pri uporabi BaroCook sistema imate neomejene možnosti pri izbiri destinacije, kjer boste pripravili svoj obrok.

Naročite svoj kuhalni sistem še danes na: spletna trgovina Lovski mojster BAROCOOK

REPLY:

       Share on Social Networks


Lovski Mojster spletna trgovina  I  O Podjetju  I  Spletne trgovine WEBSOFT

powered by QUBE 3.0 system  I  1996 - 2015 © Renovatio  I  hosted on GreenServers